Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

my top 5 summer stuff

Γεια σας γεια σας !!!! Ξέρω ότι βρισκόμαστε ακόμα στην μέση του καλοκαιριού..και από τον Σεπτέμβρη μας περιμένει δουλειά(βλ.εξεταστική). 
Να ευχηθώ Καλό Μήνα και να περάσετε όσο πιο σούπερ μπορείτε!!!..

Ζέστη,ζέστη,ζέστη και πάλι ζέστη!!!!
Ανεμιστήρες,air condition,και αμέτρητες βουτιές έχουν πάρει φωτιά μεταφορικά για να απολαύσουμε τις καλύτερες διακοπές!!!!!


Εγώ θα σας δείξω τα 5 πράγματα που θα θυμάμαι από αυτό το καλοκαίρι.

1)Αυτό το καλοκαίρι με βρήκε στην Αθήνα γιατί όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι η Αθήνα έχει τον ρομαντισμό της.. αρκεί να ξέρεις να πηγαίνεις σε καλά στέκια! Ετσι βρέθηκα στην ταράτσα ενός 6όροφου ξενοδοχείου στο Α for Athens που πραγματικά όταν άνοιξαν οι πόρτες του ανσασέρ και αντίκρισα την θέα μαγεύτηκα!!! όπως μπορείτε να δείτε κι από την φωτό ( ) εκεί αξίζει να δοκιμάσεις τα coctails τους.

2) Ετσι έγω παρήγγειλα Daquiri Φράουλα.Το Daquiri εκτός από από κοκτέιλ είναι και περιοχή της κούβας.Λέγεται μάλιστα πως αυτό το αναζωογονητικό κοκτέιλ επινοήθηκε από τον Αμερικανό Jennings που εργαζόταν στα ορυχεία!
Η συνταγή είναι 



Strawberry Daiquiri 



1/2 μεζούρα σναπς φράουλα

1 μεζούρα light ρούμι

1 μεζούρα λάιμ juice

1 κουταλάκι ζάχαρη σε σκόνη

1 μεζούρα χυμό φράουλας

Χτυπάμε όλα τα συστατικά με πάγο και σερβίρουμε σε ένα όμορφο ποτήρι!



















Αλλα  κοκτέιλ που επίσης δοκίμασα και μου άρεσαν είναι τα κοκτέιλ mai tai και apple martini!!!
3) Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο βασιλιάς του καλοκαιριού το καρπούζι!!!!
Πολύ καρπούζι όμως!!!!
                                  



4) Και επειδή η καλύτερη στιγμή που έχουμε στο μυαλό μας ,πόσο μάλλον αν μπορούμε να την ζήσουμε καθημερινά  είναι παραλία ή πισίνα,ξαπλώμένες σε ξαπλώστρα να λιώνουμε από την ηλιοθεραπεία φορώντας πάντα αντιηλιακό και μεγάλο καπέλο,να ακούς τα τάκα τούκα από τις ρακέτες και να χαζεύεις το τατουάζ του διπλανού!Φυσικα δεν θα λείπει η δυνατή μουσική..ένα κομμάτι που ξεχώρησα είναι το Marabu 


 5)Επιτέλους στον ελεύθερο χρόνο μου όσο είχα δηλαδή ολοκλήρωσα και τους 3 κύκλους απο την Αγαπημένη σειρά των Αμερικανών Game of thrones όπου 7 αριστοκρατικιές οικογένειες μάχονται για την κυριαρχία στα εδάφη των Westeros  αν και το μότο της σειράς είναι το Winter is coming, έξω να έχει 40 βαθμούς ετσι   η σειρά ήταν πολύ ανατρεπτική αφού συνδιάζει ice and fire.
.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου